Moja farma - Vaš vodič kroz svet poljoprivrede

Saturday
Apr 19th
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Početna

Tag:žetva pšenice

Žarko GaletinI pored najava lošijeg prinosa pšenice u ovogodišnjoj žetvi, Srbija neće biti primorana da uvozi tu žitaricu, kaže Žarko Galetin.
Opširnije...  

žetva pšenicePredsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je danas, pošto je obišao žeteoce na imanjima u Melencima, opština Zrenjanin, da je poljoprivreda najveća razvojna šansa Srbije i da agrarni budžet mora biti prilagođen onome što Srbija traži od svog seljaka.

Opširnije...  
vladimir putinRuski premijer Vladimir Putin upozorio je da bi rod pšenice u Rusiji mogao ove godine da iznosi svega 60 miliona tona, što je 38 odsto manje nego prošle godine.
Opširnije...  

žetva pšeniceŽetva pšenice sa 20.000 hektara površina u Bogatiću, Koceljevu, Vladimircima, Obrenovcu i području Šapca počela je danas, a stručnjaci procenjuju da je rod izuzetno dobar.

Opširnije...  
žetva pšeniceOvogodišnja žetva, kažu stručnjaci, sigurno će biti upamćena kao jedna od najlošijih u poslednjih nekoliko decenija.
Opširnije...  
žetva pšeniceIako je žetva pšenice u Srbiji i Vojvodini počela na oko 495.000 hektara, ni resorno Ministarstvo poljoprivrede, kao ni otkupljivači i prerađivači ne usuđuju se da prognoziraju njenu otkupnu cenu.
Opširnije...  

žetva pšeniceŽetva pšenice u Mačvi završena je, a prosečan prinos je oko četiri tone po hektaru, objavio je Zavod za poljoprivredu u Šapcu.

Opširnije...  
Powered by Tags for Joomla
Baner

banerbiblioteka

Slika dana

No images